Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Αλλαγή εδώ και τώρα !?!

Όπως υποσχεθήκαμε, πριν από ημέρες, θα δείξουμε την μετατροπή που κάναμε στο κουτί βάφτισης του μικρού μας φίλου. Το αρχικό του χρώμα ήταν λευκό με ξύλινα διακοσμητικά αεροπλανάκια (δυστυχώς δεν έβγαλα φωτογραφία) και ήταν πραγματικά όμορφο για τη χρήση που προοριζόταν.

Το ζήτημα, αρχικά, ήταν να μεταποιηθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι συγχρόνως χρήσιμο και ταιριαστό στο χώρο. Στο σημείο αυτό, θελήσαμε να συνδυάσουμε και το χόμπι του φίλου μας. Μαντέψατε; Ποδόσφαιρο!

Αρχικά, αφαιρέσαμε τα ξύλινα διακοσμητικά αεροπλανάκια, ξύσαμε τις εξωτερικές επιφάνειες και βεβαιωθήκαμε πως οι μεντεσέδες είναι σε καλή κατάσταση. Στη συνέχεια, στοκάραμε τις επιφάνειες και το χρωματίσαμε στο χρώμα του γηπέδου, πράσινο με DSCN0800κάθετες πινελιές βουτηγμένες σε λίγο κίτρινο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ακρυλικά χρώματα, το λόγο πήραν οι ποδοσφαιρικές μπάλες, κάποιες από αυτές φλεγόμενες, και “κλειδώσαμε” το χρώμα με διάφανο ματ λούστρο. Εκτός από ένα απλό κουτί για παιχνίδια ή άλλα αντικείμενα, όμως, σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως κάθισμα. Προσθέσαμε, λοιπόν, ένα λεπτό μαξιλαράκι από μπλε ύφασμα (στα χρώματα της Εθνικής) με λευκό δίχτυ απευθείας από το τέρμα.

Το αποτέλεσμα, εκτός από το ότι ενθουσίασε εμάς, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και στο φίλο μας.

Καλλιτεχνικά, τουλάχιστον, το σκορ άνοιξε!!! Καλούς αγώνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου